Få mine 8 Ninja tricks "Sådan bliver du ven med frustrationerne på dit lærred" - FÅ DEM HER

Den dag Maja fik privat male undervisning

Den dag Maja fik privat male undervisning

Den dag Maja fik privat male undervisning

I oktober 2016 havde Maja bestilt 6 timer`s privat male undervisning og det er stemningsbilleder fra den dag jeg vil dele med dig idag. Desværre var vi begge ivrige efter at komme igang, så jeg glemte at tage billeder af de første lag, men vi er ikke længere i processen end at der kun er kommet 2-3 lag farver på, inden jeg fik gang i kameraet.

Maja er helt ny udi i maleriet´s verden. Hun ønskede at male et maleri til hende og kæresten`s nye kommende hjem. Men hun havde brug for min hjælp til at fuldføre opgaven.

Starten på et maleri kan se fuldstændig vanvittig ud !

Vi starter op med total kaos. Så brydes det ned igen. Så bygger vi mere kaos på, kun for at bryde det ned igen. Og sådan fortsættes det. Maja var vist temmelig skeptisk over al det kaos, men efterhånden som vi fik malet os igennem det, gav det mere og mere mening hvorfor al det kaos skulle på. Det er nemlig det der skaber dynamik og spændende lag at gå på opdagelse i.

Kom med indenfor og se hvordan vi byggede Maja`s maleri op:

Den dag Maja fik privat male undervisning.

Kun med nogle ganske få justeringer endte maleriet stort set som på de nederste billeder. Jeg synes det blev ret så fint og Maja var vist også ganske tilfreds med resultatet. Om de er flyttet og det er kommet op at hænge ved jeg desværre ikke

Har du også lyst til at komme og male et maleri med min vejledning (alene eller sammen med f.eks. familien), så kontakt mig på telefon 61150150 eller skriv til mig på: kontakt@bettinaholst.dk, så finder vi en dag. Læs mere om privat male undervisning.

Kærligst Bettina

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.