Endelig en ny maleworkshop

Maleworkshop 10.-11. november 2018

Endelig en ny maleworkshop

Jeg har ikke holdt maleworkshops i snart 2 år. Tiden har ikke været til og så tror jeg også jeg blev lidt “mæt” af hele tiden at skulle flytte rundt i atelieret for at kursisterne havde plads til at udfolde sig på. Det var et stort arbejde hver gang. Nu har jeg rykket godt og grundigt rundt på alle ting i atelieret. Selvom jeg har fået plads til en del reoler m.v. og der stadig skal flyttes nogle store arbejdsborde m.v. så har jeg igen overskud og mulighed for at holde en maleworkshop i ny og næ.

Jeg har netop idag oprettet en enkelt. Den afholder jeg den 10.-11. november 2018 – hvis der vel og mærket er nogen der tilmelder sig.

Sidst da jeg afholdt kurser havde jeg plads til 6 kursister, nu har jeg valgt at der kun skal være plads til 4. Hvor kursisterne de sidste mange gange stod ved ét langt bord, skal der denne gang arbejdes ved egne staffelier.

Kurset/weekenden bliver en vekslen, som altid, med at jeg viser en masse tips og trick på hvordan jeg bygger et maleri op og så arbejder kursisterne videre med deres eget maleri. Så samles vi igen og jeg viser ting. Sådan veksler vi hele weekenden igennem.

Du behøver ikke være øvet for at deltage. Er du helt nybegynder kan du sagtens deltage.

Det handler om at få en masse nye ting med i “rygsækken” som man kan plukke i når man kommer hjem og skal arbejde videre på egen hånd.

Synes du det lyder interessant og spændende, så kan du læse mere om maleworkshoppen her.

 

maleworkshop

Maleworkshop

Maleworkshop 10.-11. november 2018

Endelig en ny maleworkshop

/Bettina

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine 8 Ninja tips til: “Sådan bliver du ven med frustrationerne på dit lærred” direkte i din indbakke.

 

Følg med i mit univers på Facebook, Instagram & YouTube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er jeg!

På min facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når jeg tegner og fortæller, deler billeder fra kunstmesser, udstillinger, laver events osv.: https://www.facebook.com/bettinaholstkunst/
Det samme gør jeg på Instagram: https://www.instagram.com/bettinaholst_studio/

På Youtube kan du bla. se malerierne blive til, når jeg står og maler foran kameraet: Artist Bettina Holst – KLIK HER

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.