Endelig igang igen

Endelig igang igen

Endelig igang igen

Jeg er faktisk selv lidt overrasket over, at jeg skriver endelig, for jeg troede, at jeg var “kørt så meget fast i at male”, at jeg bare ville male sådan lidt i “fritiden” – bare engang imellem. Men efter næsten 1 års pause er jeg fuldt opladet og mere end klar til at få ale de nye ideer ud, der både bevidst og ubevidst har ophobet sig i kroppen.

Jeg trængte åbenbart bare lige til at lave noget andet – bla. har jeg startet et børnefirma op www.farmorogko.dk, men nu har jeg så meget styr over mine børneprodukter og ideer, at der faktisk er tid til malerierne. Eller det vil sige, jeg har vildt lyst til at give mig selv tid til malerierne nu. Og ikke bare 1 time her og der. For nu hvor jeg er igang igen får den faktisk fuld skrue – så meget jeg nu kan med 2 firmaer at styre.

Jeg har fundet mig til rette i begge verdener og de udelukker jo på ingen måde hinanden, da jeg jo er kreativ begge steder – bare i voksenhøjde og i børnehøjde.

Min tilgang til de abstrakte malerier er den samme, dog kommer der mange flere figurative og tydeligere tegninger på fremover.

Her er en lille video fra et nyt maleri jeg har arbejdet på:

 

Endelig igang igen

Billedet her har jeg malet på et stykke løst lærred jeg har klippet ud fra en stor rulle.

Det måler lidt over 50×70 cm og er malet til min egen væg i stuen.

Har du lyst til at læse hvad jeg ellers har skrevet om, så kan du se de andre blogindlæg her.

/Bettina

 

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

På min facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når jeg tegner og fortæller, deler billeder fra kunstmesser, udstillinger, laver events osv.: https://www.facebook.com/bettinaholstkunst/
Det samme gør jeg på Instagram: https://www.instagram.com/bettinaholst_studio/

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.