Et maleri afsluttes

Grisen der løb hjemmefra 120x90

Et maleri afsluttes

Se videoen her.

Der er allerede mange lag på da jeg går igang med at optage denne video, men så kan du se hvordan jeg afslutter et maleri. Egentlig ved jeg ikke i skrivende stund om det nu også er helt færdigt, for jeg går altid og kigger på mine malerier længe inden jeg ved om de er færdige eller ej.

Jeg øver mig stadig i at optage videoer – jeg har ikke helt fundet det rigtige lys, vinkel m.v. men det skal ikke forhindre mig at lægge mine begynder videoer op alligevel, for du kan jo sagtens se hvad jeg laver 🙂

Inden jeg går igang med at male/optage, aftaler jeg med mig selv, at jeg skal huske at smile, men der går kun 2 nanosekunder, så glemmer jeg alt om nedadvendte mundviger og er fuldt koncentreret. Jeg er selv irriteret over at jeg ser så sur ud, men sådan er mine mundviger nu engang skabt. Jeg er ikke sur hehe, bare møghamrende koncentreret og fokuseret.

Jeg håber du har lidt over 9 minutter for så længe varer denne video.

Du kan altid følge mig på YouTube. Abonnerer du på min kanal, vil du automatisk få besked, når der ligger en ny video derinde.

Du finder min YouTube kanal her

 

Resultatet som det endte på YouTube – men….

Kaffegris afsluttes

……men efter at have kigget på det et par dage fik det lige en tur mere.

Sådan endte det:

Uden titel 120x90

Og som det ser ud, når man vender det 180 grader:

Uden titel 120x90

 

Et maleri afsluttes

 

 

De andre malerier jeg har til salg kan du se her

Håber du syntes, at det var sjovt/lærerigt/spændende at se hvordan maleriet blev til?

/Bettina

 

 

Følg med i mit univers på Facebook, Instagram & YouTube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er jeg!

På min facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når jeg tegner og fortæller, deler billeder fra kunstmesser, udstillinger, laver events osv.: https://www.facebook.com/bettinaholstkunst/
Det samme gør jeg på Instagram: https://www.instagram.com/bettinaholst_studio/

På Youtube kan du bla. se malerierne blive til, når jeg står og maler foran kameraet: Artist Bettina Holst – KLIK HER.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.