Få mine 8 Ninja tricks "Sådan bliver du ven med frustrationerne på dit lærred" - FÅ DEM HER

Et maleri skifter udseende – se videoen

Nogle dage skal der bare ekstra stærk kaffe til 150x100

Et maleri skifter udseende – se videoen

Jeg oplever engang imellem, at malerier som jeg er (u)sikker på er færdige alligevel ikke er det. Hvis jeg går og rynker bare det mindste på næsen når jeg ser det, ja så er det ganske enkelt ikke helt i mål. Sådan havde jeg det med nedenstående maleri. De første par uger var jeg tilfreds, men jo mere jeg kiggede på det des mere svag og halv kedeligt synes jeg det blev.

Og så måtte der ske noget.

Jeg havde ikke gjort mig tanker om hvilke farver jeg havde lyst til at bruge, så jeg brugte maleriet til at eksperimentere med lidt forskellige farveskalaer. Måske ikke den bedste beslutning, da der i forvejen var mange lag på. Jeg har generelt mange lag på mine malerier, men der kan altså også komme for mange. Lagene bliver simpelthen for tykke til at jeg kan arbejde med de teknikker jeg bruger.

Maleriet har jeg nu besluttet ér færdigt. Putter jeg flere lag på vil jeg få det ødelagt.

Maleriet så sådan ud inden jeg gik igang med ændringen:

Et maleri skifter udseende - se videoen

Her er den 12 minutter lange video om ændringen af maleriet:

Og sådan endte det:

Titel: “Nogle dage skal der bare ekstra stærk kaffe til” – det er 150×100 cm og kan købes her.

Et maleri skifter udseende - se videoen

/Bettina

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine 9 tips til: “Indret med malerier” direkte i din indbakke.

 

Følg med i mit univers på Facebook, Instagram & YouTube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er jeg!

På min facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når jeg tegner og fortæller, deler billeder fra kunstmesser, udstillinger, laver events osv.: https://www.facebook.com/bettinaholstkunst/
Det samme gør jeg på Instagram: https://www.instagram.com/bettinaholst_studio/

På Youtube kan du bla. se malerierne blive til, når jeg står og maler foran kameraet: Artist Bettina Holst – KLIK HER.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.