Gruppe maleworkshop

Kan du/I samle en gruppe på minimum 6 personer kommer jeg gerne ud til jer.

Vi glemmer alt om børn/mand//kone/vasketøj/madlavning osv. Det handler kun om at have det sjovt sammen med andre, der deler samme lidenskab/passion/lyst til at male og være kreativ på et lærred. I bliver introduceret til alle de male teknikker jeg selv bruger og I lærer at bygge et maleri op fra bunden og hvordan I kan afslutte det.

Forvent ikke nødvendigvis at få færdige malerier med hjem. Det handler om at lege og få rygsækken fyldt op med en masse nye ideer, tips og tricks (mange får dog min. et færdigt maleri med hjem).

Der er plads til dig, der aldrig har malet før og dig, der har malet i mange år.

Sådan foregår maleworkshoppen:

Vi arbejder grundigt med bunden, da denne er vigtig for det videre forløb. Derefter arbejder vi videre i en vekslen mellem tyndt/tyktflydende, vådt/tørt, kaos/ro osv. Vi eksperimenterer med forskellige teknikker. På workshoppen arbejder vi med akrylmaling, tusch, kul, skabeloner, pastelfarver, tapet, serigrafirammer o.ma. Jeg kommer med masser af input og er med i hele processen – også når, der skal sparkes til forsigtigheden og “det pæne”. Jeg er provokerende med glimt i øjet.

Er I en mere erfaren malegruppe, så tager vi udgangspunkt i der hvor I måtte have udfordringer eller er gået i stå.

Jeg har ingen hemmeligheder og viser hvordan jeg bygger mine malerier op.

I skal selv medbringe materialer (lærreder, maling, pensler osv osv.). Jeg har dog “den fyldte sjove kasse med” med mine egne materialer, hvor man er velkommen til at låne og afprøve det jeg bruger til at lave gøjl på lærredet med.

Det der med prisen og de nærmere informationer:

Du/I står for lokalet.

Jeg står for undervisningen.

Prisen er 1.295,- kr. pr. person for 1 dag. Min. 6 personer.

(I må gerne være færre end 6 personer, dog så længe, at der betales for min. samlet 6 personer). Beløbet for kurset skal indbetales samlet. Bemærk at tilmeldingen/betalingen er bindende og tilbagebetales desværre ikke (om I bytter rundt/sælger pladsen til en anden indbyrdes blander jeg mig ikke i). 

Der tillægges kørsel (1,8 kr. pr./km) plus broafgift begge veje, hvis jeg skal udover Sjællands grænser.

Der undervises kl. 10-15 (incl. frokostpause).

Kontakt mig på mail: kontakt@bettinaholst.dk, hvis vi skal finde en dato.

Du kan læse hvordan andre har oplevet at være på workshop hos mig her.

Vil du se masser af stemningsbilleder fra de efterhånden mange workshops jeg har afholdt, så klik her.

Skøn malerhilsen 🙂

Bettina