Få mine 8 Ninja tricks "Sådan bliver du ven med frustrationerne på dit lærred" - FÅ DEM HER

Maledag – Line

Maledag - Line

Maledag – Line

For et godt stykke tid siden lagde atelieret igen hus til en privat maledag. Denne gang var det Line, som kom forbi for at male sit eget personlige maleri hjem til sig selv.

Hun har aldrig malet.

Alligevel lykkedes det med min hjælp, at skabe et maleri hun blev rigtig glad for. Fordelen ved at være med til at male sit eget maleri er jo, at man får det præcis som man gerne vil mht. farver og hvor meget eller hvor lidt “gøgl” man vil have på. Jeg gik som altid rundt og tog billeder af processen. Synes faktisk selv, at det er ret morsomt, at se hvordan vi går fra total kaos (som jo er måden jeg bygger op på) til et forholdsvis roligt maleri.

Min udfordring, når det ikke er mig, der maler det alene er, at jeg nogen gange skal forholde mig til farver som jeg ikke selv maler med.  Hun havde en idé om at der skulle blå og grønne farver, men ændrede mening undervejs til de sort/hvide/grå farver istedet. Dette var specielt efter hun faldt pladask for den pink – for den skulle da med !

Følg med i processen her og se det færdige resultat til sidst:

Maledag-stine-1

Og her er det færdige maleri – et maleri i farver lige efter Stine`s hoved.

Får du også lyst til at komme i mit atelier og male dig eget maleri med min hjælp, så kontakt mig på mail kontakt@bettinaholst.dk eller giv mig et ring på telefon 61 150 150, så finder vi en dag hvor det passer os begge. Vil du have familien med, så er de også hjertelig velkomne.

Det koster 4.000 kr. uanset hvor mange I er – så længe I maler på ét maleri. I prisen er der inkluderet maling og remedier. Lærredet skal du/I selv medbringe – dog max. størrelse på 100×150 af plads hensyn.

Ønsker du mere info kan du læse meget mere her om hvordan du også kan male dit eget personlige maleri.

Kærligst Bettina

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.