Få mine 8 Ninja tricks "Sådan bliver du ven med frustrationerne på dit lærred" - FÅ DEM HER

Mor og datter maledag

Mor og datter maledag

Mor og datter maledag

Der har været flere – både familier og enkelte personer forbi mit atelier for at male deres helt eget maleri med min vejledning, støtte og hjælp. I juni 2016 var der en mor og hendes voksne datter forbi. Det var moren, der havde inviteret sin datter med.

Datteren havde ingen anelse om hvad hun skulle før hun stod i mit atelier. Hun så godt nok meget overrasket ud, da hun fandt ud af hvad det var de skulle lave samme. Det havde længe været moren`s ønske, at de sammen skulle kreere et unikt maleri. Ideen er, at det først hænger hjemme hos moren og så skal det gå i arv til datteren.

Jeg synes, at det er en super sød idè. Og mere personligt bliver det altså bare ikke.

De har forlængst selv fået billederne fra deres dag tilsendt.

Jeg synes dog også, at jeg vil dele billederne med dig her:

Som sædvanlig er maleriet bygget op med masser af kaos, ro, kaos, ro osv. Denne opbygning gør at maleriet bliver levende, får dybde og der er noget at gå på opdagelse i. De ønskede begge at maleriet blev forholdsvis roligt i udtrykket (men det gør ikke, at man ikke kan ane de mange lag og dybden i maleriet).

Hvorfor male sit eget maleri ?

Der er mange grunde til at folk gerne vil male deres eget maleri. Nogen har spurgt mig om jeg maler på bestilling i deres farver. Det gør jeg ikke, men så er det at man istedet kan komme i atelieret og male sit eget med min hjælp (typisk i min stil). Ved at male sit eget (med min hjælp) sparer man jo så også lige et par tusinde kroner end hvis jeg skal male det alene 😉

Andre kommer fordi det er en mega fed måde at lave noget sammen med familie på. Andre igen fordi de bare gerne vil have privat maleundervisning fordi de er gået i stå med inspiration i deres egen malekunst.

Du kan læse meget mere her, hvis du synes det lyder som noget for dig

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

P.s. Har du kun brug for indspark/input til din egen kunst i f.eks. 1-3, så kontakt mig gerne for pris.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.