PRIVATLIVSPOLITIK

Generelt

Denne politik vedrører integritet og beskriver, hvordan

www.bettinaholst.dk

indsamler, videregiver og opbevarer dine personlige oplysninger.

Fortrolighedspolitikken gælder, når www.bettinaholst.dk leverer tjenester og produkter når du handler, kontakter mig, besøger shoppen m.v.

Med fortrolighedspolitikken ønsker jeg at beskrive hvorledes du er sikret, når du videregiver dine personlige oplysninger til mig og hvordan dine personlige data behandles i overensstemmelse med den gældende privatlivslovgivning.

Personoplysningsansvar

Bettina Holst er personligt ansvarlig for behandling af dine personlige data i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Jeg har brug for data fra dig, så jeg kan yde den bedst tænkelige service:

  1. Så jeg kan levere din vare
  2. Tilbyde betalings- og leveringsmuligheder
  3. Håndtere reklamations- og garantitjenester
  4. Svare på de spørgsmål du måtte have via mail eller pr. telefon.

Så længe gemmes oplysningerne: Max. 5 år efter afsluttet køb

Hvornår bruger jeg dine personoplysninger?

Når du f.eks. besøger shoppen, abonnerer på nyhedsbrevet, handler med mig, indsamler jeg dine personlige oplysninger. Jeg indsamler disse data for at kunne tilbyde den service og funktionalitet, der forventes og for at opfylde vores del af f.eks. en købsaftale.

Hvilke personoplysninger bruger jeg?

Jeg gemmer helst så få personoplysninger som det overhovedet er muligt. Jeg bruger kun de oplysninger, der er nødvendige for, at kunne behandle din ordre og opretholde kontakten med dig.

Her er de data jeg bruger for at kunne behandle din ordre:
• Navn
• Adresse (leverings- og faktureringsadresse)
• E-mail
• Tlf.nr.
• Hvordan du betaler (f.eks. at du betaler med betalingskort)
• IP-adresse og oplysninger om brug af webstedet
• Personlige oplysninger, som du angiver, når du kontakter mig, f.eks. via min kundeservice eller gennem ”Mine sider”

Når du besøger min hjemmeside, gemmer jeg følgende oplysninger af administrative og tekniske grunde:

Type og version af browser der anvendes, dato og klokkeslæt for besøget og din IP-adresse. Disse data er anonymiseret og bruges blot til mine statistikker og til forbedring af min onlinetjeneste. De anonymiserede data er helt adskilt fra dine personlige data, gemt i et sikkert system og kan ikke knyttes til en bestemt person. Det betyder, at dine personlige oplysninger altid forbliver beskyttede hos mig.

Hvem videregiver jeg dine data til?

Jeg videregiver dine data til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på mine vegne. Jeg videregiver til www.pakkelabels.dk da de skal bruge navn, adresse, telefonnummer og e-mail til behandling af forsendelse af din ordre. Jeg bruger dine data til målrettet markedsføring, herunder re-targeting f.eks. gennem Facebook (annoncer).

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, har du givet samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Jeg behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på kontakt@bettinaholst.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud.

Mine samarbejds partner til nyhedsbreve er MailChimp, som derigennem får oplyst dit navn og din email-adresse.

Alle mine eksterne samarbejds partnere behandler de data, som jeg er dataansvarlig for, og som du har lånt mig indenfor gældende love og regler herom. Det er vigtigt for mig, at passe godt på de data du har oplyst, hvorfor mine eksterne samarbejds partnere ikke må anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med mig.

Jeg har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle mine eksterne samarbejds partnere (databehandlere), der behandler personoplysningerne på mine vegne. Dette sikrer, at dine data er bedst muligt beskyttet hos mig og mine samarbejdspartnere.

Lovkrav der følges:

Garantiforpligtelser, forbrugerlovgivning, produktsikkerhed, regnskabsføring, overholdelse af lovpligtig forpligtelse i forbindelse med handel

Så længe gemmes oplysningerne:

Så længe som den gældende lov kræver, for eksempel 7 år i henhold til regnskabsloven

Type personoplysninger:

  • Navn, adresse, e-mail, tlf.nr.
  • Ordreinformation
  • Leveringsinformation
  • Betalingssinformation

Registrering og håndtering af din konto:

Hos www.bettinaholst.dk har du mulighed for at logge ind på “Mine sider” der giver give adgang til ordrehistorik, opdatering af kontaktoplysninger, tilbyde gemte favoritter m.v.

Så længe gemmes oplysningerne du har oplyst:

Så længe du har en konto hos www.bettinaholst.dk, det vil sige indtil du selv sletter din konto.

Beskyttelse af dine data og oplysninger:

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt og hos www.bettinaholst.dk har jeg naturligvis truffet alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine data og personlige oplysninger, så du kan føle dig helt sikker, når du videregiver dine personlige oplysninger til mig. Jeg forhindrer uautoriseret adgang, distribution og ændringer, ved at gemme dine personlige oplysninger i mine databaser, der er beskyttet med adgangskoder og firewalls. Når der kommunikeres om dine personlige data til mine samarbejds partnere, ligger der altid en personoplysningsaftale til grund herfor og kommunikationen er altid krypteret.

Det er vigtigt, at være opmærksom på, at du altid afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Selvom jeg gør alt hvad jeg kan for at sikre mine databaser med kodeord og firewalls kan jeg ikke garantere 100% sikkerhed for dine dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en mindre risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Du kan altid kontakte mig på kontakt@bettinaholst.dk , hvis du ønsker at blive informeret om, hvilke personlige oplysninger, jeg har indsamlet om dig, eller hvis du ønsker at rette fejl eller slette dine data. Jeg vil også på din anmodning eller på eget initiativ rette, slette eller tilføje oplysninger, som viser sig at være forkerte eller ukorrekte.

På din anmodning, vil jeg så hurtigt som muligt korrigere de ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger, jeg har på dig.

Hvornår slettes dine oplysninger?

Jeg opbevarer dine data og oplysninger i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen (max. 5 år). Jeg sletter dem naturligvis, når de ikke længere er nødvendige.

Dine data og oplysninger, som er indsamlet i forbindelse med at du har accepteret tilmelding til mit nyhedsbrev slettes, når du selv afmelder dig nyhedsbrevet.

På din anmodning, vil jeg fjerne de personlige oplysninger, jeg har om dig, hvis de ikke længere er nødvendige til det formål, de er blevet indsamlet til. Hvis der er lovmæssige krav til behandlingen af dine personlige data, vil jeg afslutte brugen af oplysningerne til andre formål end til de formål der berører loven, såsom regnskabs- og skattelovgivningen.

Begrænsning af behandlingen af dine personlige data:

  • På din anmodning, begrænser jeg brugen af dine personlige data til visse begrænsede formål.
  • Du har ret til at modtage og videregive dine personoplysninger, på et struktureret og i et generelt format, til en anden dataansvarlig.

Indsigt og klager:

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@bettinaholst.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også altid mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, mail: dt@datatilsynet.dk eller tlf. 33193200.

Version af privatlivspolitik:

VERSION 1 af 25. maj 2018

Ændringer i min privatlivspolitik?:

Jeg forbeholder mig ret til at ændre mine databeskyttelseserklæringer, hvis det bliver nødvendigt f.eks. pga. ny teknologi. Jeg sørger naturligvis for at du altid har den nyeste version. Hvis jeg ændrer de grundlæggende afsnit vil du få det oplyst næste gang du besøger www.bettinaholst.dk.

Hvor kan jeg finde mere om mine rettigheder ved handel på nettet?

Det er i alles interesse, at forbrugerne kender til deres rettigheder og sikkerhed ved handel på nettet og der er flere gode, uafhængige instanser, hvor du kan finde flere oplysninger. Føler du dig usikker ved at handle på internettet, opfordres du til at kigge på flg. hjemmesider: Forbrugerstyrelsen – www.forbrug.dk eller Forbrugerrådet – www.taenk.dk

Udgiver:

Websitet ejes og publiceres af:

Kunstner Bettina Holst
Parcelvej 16
4690 Haslev
Telefon: 61150150
Email: kontakt@bettinaholst.dk

Kontaktperson: Bettina Holst – kunstner og ejer af webshoppen.

Copyright © 2018:

Venligst bemærk, at billeder og tekst er beskyttet af copyright og lov om ophavsret. Det er derfor ikke tilladt direkte at kopiere billeder, tekster eller andet fra denne hjemmeside uden forudgående skriftlig tilladelse.