Online abstrakt maleskole, til dig der vil lære at male abstrakt eller videre med dine malerier

ONLINE MALESKOLE

Drømmer du om at komme i gang med at male abstrakt eller er du øvet og savner ny inspiration, vil du gerne lære metoden til at blande farver der passer sammen, vil du have masser af ideer til at starte dine malerier og afslutte dem, vil du have tips til at komme ud med din kunst + en hulens masse mere, så bliv medlem i min online maleskole – Onlinekunstskolen.

Online maleskolen er for både nybegyndere og øvede.

bliv medlem her
Gule fingre

Kom med på 1. række

Som medlem i min online maleskole, kommer du så at sige med på allerførste række, og ser små og store abstrakte malerier blive til fra start til slut (herunder også mixed media malerier og abstrakte collager).

Ved tilmelding får du straks adgang til 250+ malevideoerne samt nye videoer hver den 1. Derudover får du en ekstra lakrids i form af bonusvideoer, som du får automatisk adgang til efter 4 måneders medlemsskab.

Maleriet “Gule fingre” på 150×120 cm er bla. et af de malekurser, du får straks adgang til ved tilmelding, hvor du ser det blive til lag for lag.

Bliv medlem fra KUN 147,- kr./mdr.

bliv medlem her

Hvad får du som medlem?

Du lærer hvordan du kan bygge et abstrakt maleri op med en blanding af kaos/ro.

Du lærer hvordan du arbejder tørt i tørt og vådt i vådt.

Du får en masse tips og tricks til hvordan du kan skabe liv i et evt. “dødt og kedeligt” område.

Du lærer hvordan du kan smelte farverne sammen, så du undgår felter.

bliv medlem her
Lær at male abstrakt online, for både nybegyndere og øvede
Abstrakt online maleskole, for både nybegyndere og super øvede

Hvad får du mere?

Du lærer alt hvad du behøver at vide om farvelære. Du lærer bla. om “familie- og moderfarver”, så du altid får et farveafstemt maleri.

Du lærer hvordan du kan lave spændende lag med forskellige materialer (stencils, skabeloner, Gelli plate mv.).

Du lærer at lave dit eget håndlavet papir fra bunden, at præparere unikt silkepapir, der kan skabe fantastiske lag på dine malerier.

Du får kort og godt “en kæmpe slikbutik for dem, der maler abstrakt“, som et medlem engang sagde.

– og så får du i øvrigt en super aktiv og dedikeret underviser.

tilmeld dig online maleskolen her

hvad siger medlemmerne?

Kære Bettina, jeg har lige tilmeldt mig dit online univers og er altså nødt til, at fortælle dig, at jeg er begejstret. Jeg har kigget nogle af dine videoer igennem og for pokker, hvor er der meget at lære af.

Jeg er begyndt at male efter jeg er gået på efterløn og jeg har meget at lære 😊 Men de videoer jeg har set indtil nu, giver mig endnu mere blod på tanden til, at fortsætte. SÅ tak for det.

Hanne K

At blive medlem af Onlinekunstskolen hos Bettina, er noget af det bedste, jeg længe har gjort for mig selv. Her finder man inspiration i mange forskellige maleteknikker og farveuniverser.

Bettina deler ud af sin store viden, med dejlige male videoer og fortæller, så hun får en til at tro på, at det nok skal lykkes.
Man lærer at give slip i sin male proces og det at dimse på et maleri “er ren guf”. Jeg er fan.”

Anny

Onlinekunsten med Bettina er så inspirerende, lærerigt og sjovt. Her er det IKKE kedeligt at blive undervist – tværtimod. Og så er det “helt nede på jorden”-agtigt så alle kan være med.

Jeg føler, at jeg kan spørge om alt og fornemmer at svaret altid kommer med et smil. Min bedste anbefaling herfra til at komme igang som nybegynder.

Nina

Tag et kig indenfor

Personligt kan jeg godt lide at se hvad det er jeg får, så derfor inviteres du indenfor i Onlinekunstskolen, så du kan se hvordan maleskolen er bygget op.

Klik på videoen, så guider jeg dig lige rundt.

Abstrakt maleri med et strejf af humor

Invester i dig selv

En investering i dig selv og dine malerier koster kun fra 147,- kr./mdr.

Du bestemmer selv prisen, for du kan vælge mellem 3 abonnementer: 1, 3 og 6 måneders binding. 

Jo længere binding des billigere pris – og så er det altså KUN de første 3 eller 6 måneder, der er binding på.

Du kan altid ændre dit abonnement. Du beholder selvfølgelig din anciennitet. 

Skal du ikke være med? – jeg står klar med åbne arme (og pensler) i maleskolen.

se de forskellige medlemsskaber her

“Jeg er super glad for at være kursist. Bettina er en super god formidler. Hun er sød, sjov og enormt inspirerende. Hendes udvalg på skolen er spændende. Hun er dygtig og giver som underviser rigtig meget. Kan kun anbefales.”

Vivian

“Jeg kan absolut anbefale Onlinekunstskolen. Bettina er en skøn underviser, som virkelig formår alsidighed og brugbare teknikker, formidlet på bedste vis. Jeg bliver mega inspireret, både i forhold til teknikker og ideer, som jeg bruger til at finde mit eget abstrakte DNA med tiden.. håber jeg. De bedste anbefalinger, hvis man trænger til udvikling, uanset hvor man er i sin maleproces.”

Lillian E

“Jeg er utrolig glad for den inspiration jeg får som gør, at jeg maler så snart der er en ledig stund til at lukke af og bare fordybe mig i maleriet. Kører jeg fast og trænger til en ide til, at komme videre er Bettina meget hurtigt med forslag, på en måde så det blir indenfor vores egen grænse. Hun er meget inspirerende.”

Anne-Lise
Online maleskole, hvor du får personlig sparring på dine abstrakte malerier.

Vil du have sparring og fællesskab?

Som medlem i Onlinekunstskolen har du mulighed for at komme med i vores hermetisk lukket Facebook gruppe, hvor du kan dele tanker, ideer, inspiration samt få sparring på dine malerier.

I Facebook gruppen går jeg også på LIVE hver måned, hvor du kan stille spørgsmål og få svaret her og nu. 

Men vent…du får endnu mere for jeg går også på LIVE engang imellem, hvor du ser mig male et maleri og hvor du kan få direkte indflydelse på maleriet. Er du ikke på Facebook, kan du se replay i maleskolen, så du misser aldrig noget.

Du kan også altid få sparring på mail.

bliv medlem her

Hvad får du mere?

Som medlem i Onlinekunstskolen får du også en masse ekstra “lakridser” i form af bonusvideoer, hvor du ser mange af mine store malerier blive til.

Du sidder så at sige på første række og ser lag for lag. Teknikker du kan overføre til dine egne abstrakte malerier.

Den første bonusvideo får du efter 4 måneders medlemsskab. Du får 4 bonusvideoer det første år og efterfølgende 3 pr. år. Jo længere du er medlem, des flere får du. Jo hurtigere du melder dig ind, des hurtigere kommer du ind i flowet med bonusvideoer.

bliv medlem her