Profil:

Jeg har været kreativ lige siden jeg kunne holde om en blyant. Jeg tegnede stort set hver dag frem til jeg var omkring de 15 år.

Jeg blev voksen, fik børn og da de var store nok begyndte jeg at udforske maleverdenen. Det var i 2004.

Jeg har fra starten malet abstrakt og jeg øvede mig som en sindsyg.

Det gør jeg sådan set stadig.

Jeg maler abstrakt men jeg slipper også mange finurlige figurer løs. Nogle er nemme at finde, andre skal man lede længe efter. Men de ér der.

Min tilgang til malerierne er med et glimt i øjet og masser af glæde og ikke mindst masser af humor. Du kan måske få en idé om det ud fra de små finurlige tegninger og mine titler.

Jeg arbejder fuldtid som billedkunstner og har været selvstændig siden 2010. Jeg er hver evig dag i mit atelier, som er beliggende i Haslev på sydsjælland og du er altid velkommen til at kigge indenfor.

“Jeg inspireres stort set af alt omkring mig – en stemning, en baggrund i fjernsynet, designs, farvesammensætning, mennesker, byliv, naturen, en talemåde, en ordleg……en dåse makrel i Netto.

Inspirationen fylder konstant.

Jeg vågner med nye ideer og jeg slutter dagen med endnu flere ideer.

Hver dag”.

Jeg har undervist siden 2008 og jeg elsker det!

Motto:

“Tænk mindre – bare gør det!”

Profil

Fotograf: Mogens Hildebrandt Nielsen

 

 

Du finder mit atelier/showroom her:

Parcelvej 16

4690 Haslev

Tlf.: +45 61 150 150

Mail: kontakt@bettinaholst.dk

CVR.nr: 31229227

Kom forbi

Jeg har et skønt atelier i Haslev ca. 20 km syd for Køge på Sjælland – det ligger i tilknytning til, hvor jeg bor med min mand Thomas og vores 2 katte Bastian og Jasmin.

…og hvor du altid er meget velkommen forbi.

Måske vil du gerne lige se malerierne tæt på (de rigtige farver er umulige at gengive på computeren og det samme er strukturen og lagene). Måske vil du gerne lige mærke på puderne m.v. inden du eventuelt springer ud i at købe noget. 

Måske vil du bare lige hilse på og få en snak om kunst?

Du skal i hvert fald være hjertelig velkommen uanset hvad dit ærinde er.

Det koster heldigvis ingenting at kigge forbi og jeg giver da iøvrigt også gerne en kop kaffe, te eller et koldt glas vand.

Jeg har som sådan ingen decideret åbningstid i atelieret, men jeg åbner hjertens gerne op på alle hverdage i tidsrummet kl. 10-20 og lørdag/søndag 10-16.

Skriv eller ring meget gerne inden du kigger forbi (det kunne jo være jeg lige var ude af huset og det ville være så brand ærgerligt hvis du kørte forgæves).

/Bettina

 

Velkommen indenfor i mit atelier:

ONLINE maleklub

Kontakt

Nap en bid af kunstneren

Profil

Profil Bettina Holst

 

Mit atelier er åbent og du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak om kunsten. Jeg har kaffe på kanden og det koster blot lidt af din tid. Ring på 61 150 150 eller skriv til mig på kontakt@bettinaholst.dk, så finder vi en dag 🙂

…..

Følg med i mit univers på Facebook, Instagram & YouTube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er jeg!

På min facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når jeg tegner og fortæller, deler billeder fra kunstmesser, udstillinger, laver events osv.: https://www.facebook.com/bettinaholstkunst/
Det samme gør jeg på Instagram: https://www.instagram.com/bettinaholst_studio/

På Youtube kan du bla. se malerierne blive til, når jeg står og maler foran kameraet: Artist Bettina Holst – KLIK HER.