Få mine 8 Ninja tricks "Sådan bliver du ven med frustrationerne på dit lærred" - FÅ DEM HER

Kamilla i atelieret

Kamilla i atelieret

Kamilla i atelieret

Engang imellem får jeg jo besøg i atelieret af personer, der gerne vil male deres eget maleri med min hjælp. Det er både familier på 4, mor/datter eller blot enkelt personer, der kommer. Ens for de fleste, er at de typisk bare gerne vil have et maleri hvor de selv har været inde over. Mange har aldrig haft en pensel i hånden, hvad angår kunst i hvert fald.

Med Kamilla er det lidt anderledes, idet hun selv har malet i mange år og både deltaget på udstillinger og solgt sine malerier. Hun har tidligere deltaget på en af mine male workshops og nu havde hun altså brug for et nyt indspark.

Sådan blev Kamilla`s maleri bygget op:

Kamilla-i-atelieret-1

Kamilla-i-atelieret-2

Kamilla-i-atelieret-3

Kamilla-i-atelieret-4

Kamilla-i-atelieret-5

Kamilla-i-atelieret-6

Det færdige maleri – ligesom Kamilla gerne ville have det.

Jeg beklager, at mine billeder af dagen slet ikke lever op til det Kamilla fik lavet. Farverne yder slet ikke resultatet retfærdighed. Det kunstige lys drillede mere end jeg lige have brug for den dag, men jeg håber da at du alligevel kan få et indtryk af hvordan maleriet tog sig ud under processen.

Som altid bygger vi sammen malerierne op i en blanding af kaos/ro, kaos/ro – sådan fortsættes det indtil der er guf nok på til at skabe både dybde og noget spændende at gå på opdagelse i.

Skulle du og/eller familien også have lyst til at male et maleri i jeres farver og med jeres “fingeraftryk” så koster sådan en dag 4.000,- kr. hvis der males på ét maleri. Er I 2 der vil komme og male hvert jeres, kan dette også sagtens lade sig gøre.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Interesseret i at vide mere om sådan en dag, så kan du læse mere her.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.