Se hvordan mit atelier blev til

Velkommen til mit første indlæg

Se hvordan mit atelier blev til

At skrive indlæg eller blogge er faktisk slet ikke nyt for mig, idet jeg har blogget på www.blog.bettinaholst.dk siden januar 2011. På den blog skriver jeg om min store hobby – nemlig indretning  samt gør-det-selv kreative ideer og engang imellem deler jeg da også en god opskrift.

Har du samme interesse så kig da endelig forbi. Der er masser af inspiration.

Men tilbage til min nye kunst blog – nemlig den du sidder og læser lige nu.

Jeg har længe haft lyst til at blogge om min kunst også – altså udelukkende min kunst og min hverdag i atelieret og det er baggrunden for, at jeg nu også vil skrive indlæg  her på min hjemmeside.

Min idé er at skrive om de udstillinger jeg deltager i, vise stemningsbilleder fra mine private undervisningstimer, “behind the scenes” stemningsbilleder, om mine planer og drømme – tja i det hele taget om livet i atelieret her i Haslev på sydsjælland.

Jeg tænkte, at det kunne være lidt sjovt at starte med at vise mit atelier fra dengang vi renoverede det – tilbage i 2013.

Kig med her og se hvordan det hele startede i 2013:

 

Velkommen til mit første indlæg

 

Som du måske kan fornemme var det et ret stort renoverings arbejde.

Faktisk tog det samlet tæt på 6 måneder før det stod færdigt. Først fjernede vi selv loftet og blev mødt af voldsomt meget hø og halm !. Dernæst var det nedrivningen af vægge der stod for tur. Det var et kæmpe arbejde og begge mine sønner og andet familien kom og hjalp os. Vi betalte os fra at få hakket betongulvet op samt få støbt et nyt. Der blev nedlagt gulvvarme, som jeg idag nyder godt af.

Så kom turen til håndværker teamet, som brugte tæt på 4 måneder; isolering af vægge, opsætning af nye vægge, flytte vinduer, mure huller efter vinduer, der var blevet fjernet, isætte nye døre m.v.

Rummet er godt 50 kvm og selvom det jo er en okay størrelse kunne jeg da sagtens bruge mere. Haaha mer vil ha` mer !

Jeg har en del nye tiltag og planer for 2017. Jeg drømmer om at lave undervisningsvideoer, nu hvor jeg ikke mere tilbyder male workshops i mit atelier. Jeg har planer om at lave videoer generelt fra atelieret.

Måske få min egen youtube kanal. Jeg vil fordybe mig i nye ideer. Holde lidt flere små pauser fra de sociale medier, så jeg virkelig kan fordybe mig. Få ryddet op og ud og være sindsyg meget kreativ bare sådan helt generelt.

/Bettina

 

 

Følg med i mit univers på Facebook, Instagram & YouTube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er jeg!

På min facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når jeg tegner og fortæller, deler billeder fra kunstmesser, udstillinger, laver events osv.: https://www.facebook.com/bettinaholstkunst/
Det samme gør jeg på Instagram: https://www.instagram.com/bettinaholst_studio/

På Youtube kan du bla. se malerierne blive til, når jeg står og maler foran kameraet: Artist Bettina Holst – KLIK HER.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.