Hvordan afslutter man et abstrakt maleri

Grisen der løb hjemmefra 120x90

Hvordan afslutter man et abstrakt maleri

 

Tja helt kort, så handler det for mig om mavefornemmelse. Det er altid den jeg lytter til, når jeg skal vurdere om mine abstrakte malerier er færdige eller ej.

Der er allerede mange lag på da jeg går igang med at optage denne video, men så kan du se hvordan jeg afslutter et maleri. Egentlig ved jeg ikke i skrivende stund om det nu også er helt færdigt, for jeg går altid og kigger på mine malerier længe inden jeg ved om de er færdige eller ej.

Jeg øver mig stadig i at optage videoer – jeg har ikke helt fundet det rigtige lys, vinkel m.v. men det skal ikke forhindre mig at lægge mine begynder videoer op alligevel, for du kan jo sagtens se hvad jeg laver.

Inden jeg går igang med at male/optage, aftaler jeg med mig selv, at jeg skal huske at smile, men der går kun 2 nanosekunder, så glemmer jeg alt om nedadvendte mundviger og er fuldt koncentreret. Jeg er selv irriteret over at jeg ser så sur ud, men sådan er mine mundviger nu engang skabt. Jeg er ikke sur hehe, bare møghamrende koncentreret og fokuseret.

Jeg håber du har lidt over 9 minutter for så længe varer denne video.

Du kan altid følge mig på YouTube. Abonnerer du på min kanal, vil du automatisk få besked, når der ligger en ny video derinde.

Du finder min YouTube kanal her

 

Sådan endte det:

Grisen der løb hjemmefra 120x90

Uden titel 120x90

Og som det ser ud, når man vender det 180 grader:

Uden titel 120x90

 

Hvordan afslutter man et abstrakt maleri

 

De andre malerier jeg har til salg kan du se her

 

/Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook, Instagram & YouTube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er jeg!

På min facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når jeg tegner og fortæller, deler billeder fra kunstmesser, udstillinger, laver events osv.: https://www.facebook.com/bettinaholstkunst/
Det samme gør jeg på Instagram: https://www.instagram.com/bettinaholst_studio/

På Youtube kan du bla. se malerierne blive til, når jeg står og maler foran kameraet: Artist Bettina Holst – KLIK HER.

Skriv et svar