Man har et maleri – til man maler det over

Man har et maleri - til man maler det over

Man har et maleri – til man maler det over

Faktisk fik 2 malerier et ordentligt strøg med den store pensel og skiftede udseende.

Eller..

Egentlig var det 4 malerier, da 2 andre også blev rettet en del (dog ikke vist her). Da jeg lagde dem til salg var jeg tilfreds men pludselige her forleden dag synes jeg de begge manglede noget og farverne irriterede lidt mit øje og når det først sker, tja så er det altså sket med maleriet. Det må lade livet.

I bund og grund bliver malerier vel egentlig aldrig heeeelt færdige, man kan jo rette i det uendelige og jeg har da også solgt et par stykker, hvor jeg måske gerne lige ville have tilføjet eller fjernet noget, men når kunden har været begejstret, tja så er det jo også noget der gør mig glad.

Jeg kan huske, at jeg engang læste om et besøg Jonny Madsen fik i sit atelier. Han var ude bagi, så hans assistent tog imod kunden. På staffeliet havde han et maleri som han stadig arbejdede på. Hans assistent kommer ud til ham i baglokalet og siger “kunden spørger om det maleri, der står på staffeliet er færdigt?” – hvortil Johnny svarer “synes kunden det er færdigt og vil købe det?” – “ja” svarer hans assistent….”jamen så er det færdigt!” svarer Johnny.

Synes det var et genialt svar. Selv kan jeg dog godt lide, at være så tæt på 100% tilfreds med det jeg sælger, men jeg har tit tænkt på denne samtale. Om den er ordret gengivet ved jeg ikke men det var noget i den stil og han har jo en fin pointe.

Her er de 2 malerier jeg valgte at ændre på.

Titlen var “Da Grete fandt Bodil”

Sådan så det ud inden det blev malet over:

Og efter der blev arbejdet videre med det – titlen er nu “Lise i Eventyrlandet”

Efter:

Lise i Eventyrlandet 90x120

Lise i Eventyrlandet 90x120

Og dette led samme skæbne – titlen var “Sussi spiser sushi”

Før:

Og efter der blev arbejdet videre med det – titlen er nu “Birdie namnam”

Efter:

Birdie namnam 120x90

Birdie namnam 120x90

Man har et maleri – til man maler det over

Man har et maleri – til man maler det over

Håber selvfølgelig at du kan lide ændringen? – nåh ja kan du ikke lide ændringen – så er det i hvert fald for sent 😉

Men.

Jeg havde brug for at tilpasse dem min “nye” stil med flere figurative tegninger.

De malerier jeg p.t har til salg kan du se her.

 

/Bettina

 

 

Følg med i mit univers på Facebook, Instagram & YouTube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er jeg!

På min facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når jeg tegner og fortæller, deler billeder fra kunstmesser, udstillinger, laver events osv.: https://www.facebook.com/bettinaholstkunst/
Det samme gør jeg på Instagram: https://www.instagram.com/bettinaholst_studio/

På Youtube kan du bla. se malerierne blive til, når jeg står og maler foran kameraet: Artist Bettina Holst – KLIK HER.

Skriv et svar