Så er jeg kommet på YouTube

Profil

Så er jeg kommet på YouTube

Det har været et stort ønske gennem…hmmm ja vel omkring 2 år og nu har jeg endelig, både fået taget mig sammen… og ikke mindst fundet tiden til at oprette en kanal på YouTube. Synes selv, at det er en ret stor bedrift 🙂

Den første intro video er blot en lille en med nogle af både nye og ældre malerier. Ideen er at lægge en masse videoer op hvor du kan se hvordan jeg arbejder på mine malerier helt fra starten, hvilke processer og teknikker jeg er igennem og meget mere.

Jeg har allerede produceret den første video, hvor jeg maler et maleri fra start og næsten helt til slut. Den er jeg i skrivende stund igang med at sætte sammen og når den er klar lægges den op på min YouTube kanal.

Jeg håber du har lyst til at skrive dig op til min nye kanal (subscribe). Det vil i hvert fald glæde mig at se dig derinde.

Min nye kanal hedder Artist Bettina Holst – du finder den lige her.

 

Så er jeg kommet på YouTube

Følg også med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg også!

På min facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når jeg tegner og fortæller, deler billeder fra kunstmesser, udstillinger, laver events osv.: https://www.facebook.com/bettinaholstkunst/
Det samme gør jeg på Instagram: https://www.instagram.com/bettinaholst_studio/

Skriv et svar