Den første video på Youtube

Lidt badenymfe er man vel altid 120×90

Den første video på Youtube

Igår mandag den 27.august 2018 fik jeg endelig oprettet mig på Youtube. Jeg har SÅ mange ideer og lyst til at lave videoer af hvordan mine malerier bliver til, så jeg vil fremover optage videoer af når jeg maler.

Jeg har en ide om at du som kunde må synes det er sjovt, at se det maleri man køber blive til. På den måde vil man få et helt andet syn og indblik i processen.

Jeg tænker, at du som selv maler måske vil finde det interessant at følge hvordan jeg bygger mine malerier op?. Uanset om du læser med som køber eller bare som almindelig nysgerrig, så håber jeg du vil finde mine videoer interessante.

Den første video blev lagt på Youtube igår mandag og du er meget velkommen til at abonnere på min nye youtube kanal som du finder her. På den måde vil du få en meddelelse hver gang jeg lægger nye videoer på Youtube.

Kan du lide hvad du ser på Youtube så giv mig også hjertens gerne et like ik`🙂

Den første video deler jeg også her. Det er maleriet Lidt badenymfe er man vel altid” der bliver til:

 

Lidt badenymfe er man vel altid 120×90

Den første video på Youtube

Følg med i mit univers på Facebook, Instagram & YouTube

Er du på Facebook, Instagram eller Youtube?

Det er jeg!

På min facebook side, kan du følge med “behind-the-scenes”, når jeg tegner og fortæller, deler billeder fra kunstmesser, udstillinger, laver events osv.: https://www.facebook.com/bettinaholstkunst/
Det samme gør jeg på Instagram: https://www.instagram.com/bettinaholst_studio/

På Youtube kan du bla. se malerierne blive til, når jeg står og maler foran kameraet: Artist Bettina Holst – KLIK HER.

Skriv et svar